ISPRŽITE JAJA ZA SAMO 45 SEKUNDI BEZ OKRETANJA: Trik uz koji nećete umazati šporet od ulja
Jaja, Foto: Printscreen Instagram/mirjanstvena

sjajno

ISPRŽITE JAJA ZA SAMO 45 SEKUNDI BEZ OKRETANJA: Trik uz koji nećete umazati šporet od ulja

Savet zlata vredan!

Objavljeno:

Ako ste ljubitelj jaja za doručak, sigurno ste se susreli s problemom prskanja ulja ili teškoćama pri okretanju istih. Međutim, postoji trik koji vam može olakšati ovaj proces. Jedna žena je otkrila način pripreme jaja bez ikakvog nereda i prskanja ulja svuda okolo, a taj trik je postao izuzetno viralan na društvenim mrežama.

Jaja pripremljena u tosteru postala su pravi hit na društvenim mrežama nakon što je jedna žena podelila svoj genijalan trik. Mnogi korisnici društvenih mreža su oduševljeni ovom jednostavnom, ali efikasnom metodom pripreme jaja i već su počeli da dele svoja iskustva i rezultate. Ovaj trik definitivno menja način pripreme jaja i pruža jednostavno rešenje za sve one koje vole ovo jelo, i najlakše im je za pripremu kao doručak ili večeru.

Jaja
foto: Printscreen/Youtube/TikTokUK

Ovaj trik će vas oduševiti

Ipak, pravi trik koji treba da poslušate tek sledi. Osim što ne treba pojačavati ringlu na najjače, ključno je i korišćenje poklopca. Za manje od jednog minuta jaja će biti spremna za jelo. Primenite sledeće.

- Pokušala sam što lakše da ispržim jaja. Prvo je ulje prskalo na sve strane, a onda sam shvatila da bih trebala da stavim poklopac. Čim sam zatvorila poklopac, u roku od 45 sekundi jaje je bilo spremno. Nije ga bilo potrebno okretati. Taman se zapeklo odozdo, a para odozgo je učinila svoje. Jaje je bilo savršeno, a sve to manje od jednog minuta - navodi jedna žena, a prenosi Story.hr.

Ako se već odlučite za ovaj trik bolje je da koristite providan poklopac, kako biste videli koliko je jaje zaista pečeno.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srećna republika/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.